Makeup Artist Dragan Vurdelja Na Reviji TOM FORD u London

By  |  Comments

01-Carine-Roitfled,-muza-Tom-Forda-i-Dragan-Vurdelja

Designer Tom Ford je pre nekoliko dana prikazao svoju prolece leto 2015 kolekciju tokom London Fashion Week-a, Dragan Vurdelja naš ugledni profesionalni šminker sa prepoznatom internacionalnom karijerom je bio član odabranog tima koji je određivao make up trendove za predstojeću sezonu proleće – leto 2015. Poznati makeup i beauty magazin Allure je vec primetio trendove sa revije kao najseksepilnije na Londonskoj nedelji mode.

Slika iznad Dragan i modna urednica Carine Roitfeld.

02-Dragan-Vurdelja-u-bekstejdzu-revije-Tom-Forda 03-Make-up-trendovi-na-reviji-Tom-Forda-u-Londonu 04-Make-up-trendovi-na-reviji-Tom-Forda-u-Londonu 05-Dragan-Vurdelja-i-Charlotte-Tilbury,-uticajna-britanska-profesionalna-_minkerka 05-Make-up-trendovi-na-reviji-Tom-Forda-u-Londonu

Među brojnim zvanicama iz svetskog džet seta našla se i Carine Roitfeld, muza Tom Forda i urednica mode magazina Harper’s Bazaar na globalnom nivou, koja je svoja zapažanja o novoj kolekciji i izuzetno atraktivnom stilu šminke podelila sa Vurdeljom. Tim pod vođstvom Charlotte Tilbury, uticajne britanske šminkerke, kreirao je retro rock chick stil koji karakteriše tzv. nude look koža na kojoj se skoro ne koristi rumenilo sa akcentom na očima i maskarom u duplom sloju.

Dragan Vurdelja se za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnom dizajnerkom Stellom McCartney i modnom kućom Burberry.

Njegova profesionalna karijera započela je u Beogradu priznanjem Srpske asocijacije kozmetičara 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas kao i sa američkim magazinom GQ a učestvovao je u nizu kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju akademiju koju je osnovao pre pet godina u Srbiji.

Draganova zvanicna stranica: www.draganvurdelja.com.

admin

admin